BingoBink

BingoBink, gaychat bingo! De nieuwste gaybingosite!
Gratis live videochat, ontmoet leuke mensen en maak natuurlijk bingo spelletjes spelen voor schitterende prijzen! BingoBink heeft het allemaal, de spanning van het winnen en tegelijk de mogelijkheid om met gelijkgestemden te chatten. Maar dat is het niet alleen. Dit is ook een plek waar jij je thuis wilt kunnen voelen. Daar dragen wij graag aan bij! Voor jou staat er daarom een team van chathosts voor je klaar, die ervoor zorgen dat je hier een geweldige beleving kan hebben in een vriendelijke atmosfeer. Interesse? Lees snel verder wat BingoBink allemaal te bieden heeft!

Bezoek de website van BingoBink

Welke spellen kan je bij Bingobink spelen?

The Hot Shot
Maandag, woensdag en vrijdag om 21:00 is dit de bingoroom waar je moet zijn om kans te maken op mooie prijzen! Drie grote prijzen van €25 en voor €0,10 heb je al een ticket!

Club 10
Nog meer prijzen? Dan is onze Club 10 room iets voor jou. Op Dinsdag, Donderdag, Zaterdag en Zondag maak je hier kans op tien gerandeerde prijzen van €10. Ook bij dit spel speel je al mee voor maar €0.10 per ticket!

Special Tournaments

Soms organiseren we speciale events, houd daarom de site dus goed in de gaten!

Speciale Bonussen

  • €5 Free Sign-Up Bonus , 5 euro gratis! Wanneer je een account opent, krijg je van ons meteen 5 euro op je account!
  • 200% Welkomst Bonus! Wij verdubbelen ook nog eens het eerste bedrag waarmee je opwaardeert, zodat je nog meer kans hebt om die prijs te pakken!
  • Wekelijkse 50% Reload Bonus! Zorg ook dat je een geldig e-mailadres invult, want we houden je graag op de hoogte van speciale codes om je saldo nog verder te vergoten!
  • En nog veel meer bonussen en acties!

Meld je aan voor de bonussen, klik hier

Gratis spelen? Ook dat kan bij BingoBink!

Even niet spelen voor het grote geld? Dat kan natuurlijk ook. Daarom kunnen we je ook Boogie Bink Bingo aanbieden! Wanneer je de afgelopen twee weken minstens met 10€ hebt opgewaardeerd, kan je elke dag, om 10:30, 14:00 en 18:30 meespelen! Helemaal gratis bingo spelen, maar nog steeds kans op mooie prijzen! En natuurlijk chatten met je medespelers!

Meld je hier aan en speel ook gratis mee!

Hoe je saldo opwaarderen?

Je saldo opwaarderen is niet alleen heel eenvoudig en snel, maar ook veilig. Hierna kan je meteen genieten van alles wat BingoBink je te bieden heeft, je hoeft niet te wachten! Er zijn ook nog andere mogelijkheden om je saldo op te waarderen:

  • Neteller
  • Skrill
  • Paysafecard
  • Creditcard

Bezoek de website van BingoBink

beterbingo
Copyright 2010 Flabingo bonus