Bingocams

bingocams logoOnline Bingo spelen, dat kan bij Bingocams. Via internet dus afstandelijk? Juist niet! Bingocams kenmerkt zich door het gebruik maken van de webcam waardoor het mogelijk is andere deelnemers live te kunnen zien tijdens het spelen van Bingo.

Bingocams hanteert dezelfde spelregels als het traditionele bingospel; nummers worden getrokken en afgestreept op de speelkaart. Een volle speelkaart betekent dat de speler wint.
Bingocams: Het traditionele bingospel, maar dan vanuit je luie stoel.

Bezoek de website van Bingocams

Wat is BingoCams

de bingosite van bingocamsBingoCams biedt de mogelijkheid om door middel van privéchats met medespelers in contact te komen. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van de webcam, waardoor het spelen nog persoonlijker wordt. Terwijl je speelt is het mogelijk ondertussen te praten met medespelers, waarbij BingoCams ervoor zorgt dat de getrokken nummers automatisch worden weggekrast op de speelkaart. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je nummers mist, waardoor je de eventuele winst aan je voorbij ziet gaan.

Beginnen met spelen

gratis bonus bij bingocamsNieuwsgierig geworden naar het spel, maar je wilt eerst even rustig kijken of het iets voor je is? Geen probleem! Het eerste Bingospel dat je speelt is helemaal gratis. Om de eerste keer mee te kunnen spelen is het aanmaken van een gratis account nodig.

Meld je hier aan

Wanneer je de eerste keer een account aanmaakt, krijg je vijf euro gratis speeltegoed.
Zo kun je het spel uitproberen, zonder dat het je iets kost. Ben je overtuigd en wil je door blijven spelen, dan is het kopen van kaarten niet moeilijk. De betaling hiervan verloopt veilig en betrouwbaar via een van de stortingsmogelijkheden welke door Bingocams worden aangeboden.

Inloggen en spelen

meespelen bij bingocamsBen je ingelogd dan kies je een kamer waarin je het bingospel zult gaan spelen. Het kameroverzicht biedt informatie over het aantal spelers dat zich op dat moment in de kamer bevindt en over de hoogte van de inzet per spel.

Wanneer een kamer is gekozen, kan een speelkaart gekocht worden. Aan de linkerkant van het scherm (in de hoek) is het mogelijk aan te geven of de kaarten random gekozen moeten worden en wordt ook de mogelijkheid geboden zelf de kaarten te kiezen waarmee je speelt. Zijn de kaarten gekocht, dan kan het spelen beginnen.

Winnen

winnen in het bingospel van bingocamsKomt de getrokken bal voor op je speelkaart, dan wordt deze weggekrast. Winst volgt niet alleen bij een volledig volle Bingokaart. Ook zijn er prijzen te verdienen voor de eerste spelers die bijvoorbeeld alle nummers op één horizontale lijn hebben weggekrast, of de eerste speler die alle nummers op twee horizontale lijnen vol heeft.

Daarnaast zijn er bonussen te verdienen wanneer de Bingokaart vol is binnen veertig getrokken ballen. Een speler met een volle kaart binnen 32 getrokken ballen, wint de progressieve jackpot.

Heeft een speler Bingo dan is de speelronde afgelopen. Nieuwe kaarten kunnen worden gekocht, waarna de volgende speelronde weer kan starten.

Bonussen

bonussen bij bingocamsNiet zelden komt het voor dat er speciale bingokamers geopend worden waarin met aangepaste regels het bingospel gespeeld wordt. Het kan voorkomen dat er vereisten aan deelname worden gesteld. Bijvoorbeeld het hebben van een bepaalde spelersstatus.

Voldoe je aan de juiste vereisten en is deelname mogelijk dan zijn er in deze kamers grote bonussen en jackpots te winnen.

De nieuwsbrief via e-mail biedt informatie over eventuele toernooien die georganiseerd worden.

Bezoek de website, meld je aan en blijf op de hoogte van de bonussen!

beterbingo
Copyright 2010 Flabingo bonus