Online bingo

Op de website van Flabingo kon je terecht voor diverse leuke online bingo spelletjes. Flabingo had een grote diversiteit aan spellen. helaas bestaat Flabingo niet meer dus je kunt beter voortaan de website www.onlinebingolot.nl bezoeken. Wanneer je een account aanmaakt, ontvang je als welkomstbonus al meteen drie euro aan speeltegoed! Hiermee kan je direct gratis bingokaartjes kopen en meteen aan de spannende bingospellen meedoen. Wanneer je geluk hebt, en dus een prijs in de wacht hebt gesleept, kan je een verzoek doen om dit geld terug te storten op je bankrekening. Dus als je een ster bent in bingospellen en een vleugje geluk hebt, kan je heel veel mooie geldprijzen in de wacht slepen.

Klik hier voor 5 euro gratis speeltegoed

Naast de welkomstbonus die iedereen krijgt wanneer hij of zij online bingo gaat spelen, kan je bij Flabingo ook nog eens kans maken op prachtige bonussen. Is je eerste bonus van drie euro op? Dan heb je de mogelijkheid om zelf nieuw tegoed op je account te storten. Flabingo maakt het nog aantrekkelijker, wanneer je voor de eerste keer geld stort om vaker online bingo te spelen, dan heb je de tweede bonus al te pakken! Flabingo verdubbelt namelijk je tegoed tot maximaal honderd euro!

Meld je aan en speel gezellig mee!

Chatten en bingo spelen te gelijk.

Naast een potje online bingo kan je bij Flabingo ook gebruik maken van de gezellige chatfunctie. Nu is online bingo spelen van zichzelf al zeer spannend en gezellig, maar dankzij de chatfunctie kan je het nog veel gezelliger maken. Door een gesprek aan te gaan met andere spelers die in de room zitten, kan even bijpraten, strategie bespreken of deelnemen aan de chatspellen. Hiermee kan je leuke prijzen winnen en zodoende weer nieuwe bingokaartjes aankopen. Zo leer je niet alleen je medespelers kennen, maar zo kan je ook direct kans maken op prachtige prijzen. Iedere ronde wordt er weer een nieuw chatspel gehouden, dus als je er een misloopt geen zorgen! Binnen een aanzienlijke tijd is er weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Bij Flabingo hoef je ook niet bang te zijn dat er mensen de sfeer zullen verpesten, deze worden namelijk uit de room gezet, en mogen gedurende een bepaalde periode niet meer deelnemen aan het spel waardoor iedereen een gezellige en leuke ervaring overhoudt aan online bingo spelen.

De prijzenwinkel van Flabingo.

Bij flabingo kan je ook online bingo spelen voor verschillende prijzen die je kan winnen.
Zo heeft Flabingo zijn eigen prijzenwinkel en kan je dus zelf een keuze maken waarvoor je gaat spelen. Door online bingo te spelen kan je punten bij elkaar sparen, die je kan inwisselen voor de cadeaus. Als je voldoende punten hebt kan je diverse prijzen winnen, van sierraden tot elektronische apparatuur. Houdt er wel rekening mee dat dit aardig wat punten kost en dat je dus wel aardig moet doorsparen. Door de jackpot te winnen kan je extra veel punten in de wacht slepen, en zo komt je cadeau een stuk dichter in de buurt.

Uitbetalen van het prijzengeld.

Natuurlijk hopen wij dat je de jackpot wint met de online bingo spelletjes van Flabingo. Het is dan ook logisch dat je het gewonnen bedrag op een gegeven moment ook uitbetaald wil hebben.
Ook hier is bij Flabingo over nagedacht. Je hebt de mogelijkheid om je gewonnen geld te laten uitkeren, dit moet je op werkdagen kenbaar laten maken en je aanvraag zal dan binnen vierentwintig uur verwerkt worden. Het is wel van belang dat je de komende dagen even controleert of het geld ook daadwerkelijk is bijgeschreven. Het kan tot ongeveer tien dagen
duren voordat je je geld op de bankrekening hebt ontvangen. Zo zie je dat online bingo spelen meer is dan alleen maar een amusementsspelletje.

beterbingo
Copyright 2010 Flabingo bonus