ShinyBingo

U wilt graag online bingo spelen, maar wordt overdonderd door het grote aanbod en weet niet welke online community nou de beste plek voor u is. Daarom vragen wij u of u zicht herkent in de volgende aspecten: winstgevend, gezellige sfeer, loyaal, vrijgevend en veilig? Wanneer u wensen zich hiermee vergelijken bent u zeer waarschijnlijk bij ShinyBingo aan het juiste adres.

Over ShinyBingo
Bij deze community gaat het niet alleen om het online spelen van diverse bingo spellen, maar staat het onderhouden van een gezellige en relaxte omgeving tevens hoog in het vaandel. U kunt spelen in niet alleen een leuke omgeving, maar ook in een goed beveiligde omgeving waarbij loyaliteit richting de spelers belangrijk wordt geacht.

Ga naar de website

Bonussen en aanbiedingen

bonus van beterbingoLoyaliteit is al een aantal keer aangehaald en dit komt onder andere doordat ShinyBingo over een speciaal loyaliteitsprogramma beschikt. Bij elk potje dat er gespeeld wordt worden er automatisch XP’s (experience points) gespaard.

Vanzelfsprekend is het zo dat hoe meer XP’s u in het bezit heeft, hoe meer beloningen u kunt verkrijgen.

Naast het loyaliteitsprogramma zijn er ook diverse bonussen te verkrijgen zoals een welkomstbonus. Wanneer je een account aanmaakt dan krijg je gelijk 5 euro gratis speeltegoed op je account gezet. Daarnaast krijg je met je eerste storting een bonus van 300% tot en met maximaal 150 euro!

Meld je aan en krijg gelijk 5 euro gratis

Opwaarderen

Allereerst krijgt u bij het inschrijven vijf euro cadeau. Vervolgens kunt u in de bingo kamers kaarten kopen voor de volgende rondes. Om het gemakkelijker te maken kunt u ook “auto-buy” selecteren waardoor er automatisch voor elke ronde het aangeven aantal kaarten wordt aangeschaft. Voor speciale evenementen kunnen er vooraf kaarten worden gekocht, waardoor u niet aanwezig hoeft te zijn tijdens het evenement. Wanneer u prijzen wint worden deze automatisch toegevoegd aan u balans.

Diverse spellen

bingo spelen bij de website van beterbingoShinyBingo beschikt over een groot aantal diverse spellen om zo voor ieder wat wils te hebben. Naast de originele bingo zijn er ook tafelspellen als blackjack, poker en roulette beschikbaar, kunt u tevens op de gokkast spelen of u kunt met krasloten spelen. De spellen hebben elk hun eigen creatieve thema’s zoals speciale kerstspellen, spellen in het thema van bepaalde films en bijvoorbeeld spellen die in het kader staan van bepaalde landen.

Gratis spelen

Als u liever geen geld wilt inzetten is dit geen enkel probleem. U kunt namelijk onder de menuknop “games” een groot aantal spellen vinden waarbij de knop “funplay” wordt weergegeven. Wanneer u hierop klikt kunt u het spel gratis spelen. Op deze manier kunt u gewoon alleen voor het plezier spelen, maar ook bekend raken met de diverse spellen of een nieuw spel leren spelen.

Wil je gratis bingo spelen dan kan je gebruik maken van de gratis bonus codes. Deze worden wekelijks beschikbaar gesteld. Met deze bonus code kan je tegoed ontvangen om bingo mee te spelen, zonder dat je hiervoor een storting hoeft te verrichten.

ShinyBingo doet er alles aan om de speelomgeving zo gezellig mogelijk te houden waarbij er spellen aanwezig zijn die aan de wensen van iedereen voldoen. Wij kijken er dan ook naar uit om onze speelomgeving te kunnen vergroten met meer gezellige spelers.

Bezoek ShinyBingo.com

beterbingo
Copyright 2010 Flabingo bonus